Aserve, Scandinavia A/S har igennem længere tid, samarbejdet med Würtz Design, omkring virksomhedens grafiske arbejde og annoncer, flyers m.m. Som en relativ lille virksomhed er det vigtigt for os, at samarbejdet med et aktivt og interesseret grafikerfirma, og dette lever Würtz Design helt op til.

Vi har med et grafikerfirma at gøre, som sætter sig ind i vores virksomhed og vores behov. Det er dejligt og giver en vis sikkerhed som adm. direktør, at have et aktivt grafikerfirma i ryggen i det daglige. Trine Würtz er altid velforberedt, ikke kun til faste opgaver, men også i det daglige, hvis vi har behov for hendes ekspertise ad hoc.

Vi kan trygt anbefale Würtz Design til alle SMV virksomheder.
Søren Jørgensen, CEO
Direktør | Aserve, Scandinavia A/S
Jeg har haft et godt samarbejde med Würtz Design igennem de seneste 3 år. Würtz Design er altid pålidelig, effektiv, professionel, hurtig til at forstå kundens behov, leverer materiale i høj kvalitet og meget fair med deres priser.
Jeg har anbefalet Würtz Design til både nystartede virksomheder, som har behov for vejledning til at lave en grafisk profil, samt til virksomheder som allerede har en grafisk profil, men som har behov for en pålidelig og effektiv grafiker.

Jeg kan kun give Würtz Design min aller bedste anbefaling !
Anders Zink Munday
Direktør | Zink & Munday ApS.
Trine fra Würtz Design har haft helt frie hænder til udarbejdelse af vores firmalogo, visitkort m.m. Hun er gået til opgaven med en kreativitet og opfindsomhed, som bestemt er værd at fremhæve.

Vi kan kun anbefale Trine på det kraftigste.
Søren Kirkegaard
Ejendomsmægler Søren Kirkegaard
Trine er en meget pålidelig og omhyggelig person. Kreativitet, præcision og overholdelse af deadlines er nøgleord i Trines hverdag.

Uanset hvilken kreativ opgave der er givet til Trine, er det blevet løst med et kreativt tvist.
Ib Kramer Sørensen
Salgschef | Partner Elite Promotion
Det er på alle måder effektivt at samarbejde med Trine. Når jeg sender hende en opgave, er hun altid klar i den anden ende, og hun er hurtig til at vende tilbage med forslag eller med spørgsmål, hvis noget er uklart. Kort tid efter har jeg en korrektur i mailboksen, og hendes store opmærksomhed og grafiske kompetencer bevirker, at jeg er tryg ved både produkt og tidsforbrug, når opgaven er i Trines hænder.

Jeg bliver altid mødt med godt humør og en stor faglig sikkerhed fra Trines side, og det mærkes meget tydeligt i min funktion, at der aldrig er en finger at sætte på samarbejdet.

Ingen løse ender, ingen overskredne deadlines, men derimod resultater og opgaver løst til min fulde tilfredsstillelse.
Helle Cramer
Viking Life-Saving Equipments A/S