Om Würtz Design

Grafisk historie - Würtz Design har ikke eksisteret helt så længe, men elsker mit klenodie

Tænk at være så heldig at få lov til at leve af sin hobby. Det er det, jeg gør med Würtz Design. Jeg elsker at finde kreative løsninger til mine kunder og lege med farver.

Jeg har været i den grafiske branche siden 1999, en branche som er utrolig spændende og som udvikler sig konstant. I 2006 startede jeg Würtz Design ”for sjov” samtidig med, at jeg arbejdede hos Bogtrykkergaarden i Struer. Firmaet har været med mig siden, hvor jeg har arbejdet forskellige steder, men altid som bibeskæftigelse. I 2015 flaskede det hele sig således, at jeg kunne udleve min drøm om at være selvstændig på fuld tid, og det er FEDT.

Jeg elsker, at jeg har en masse forskellige opgaver og får lov til at udfolde mig kreativt.

I sommeren 2016 flyttede jeg i firmalokaler med tilhørerende butik, som giver mig muligheden for at udstille mine kort, plakater og malerier.

Butikken har sin egen Facebook side og kan følges her

Tøv ikke med at sende en mail, hvis du har brug for grafiske løsninger.